Nauka
  • Autori teksta: Delon i Daniel Stojanović
  • Zvanje: glavni treneri/ Master Coach
  • Sajt: NAUKA training
FOTO:

 

 

Tim NAUKA

NAUKA trening vode braća Delon i Daniel Stojanović koji su taj stil preuzeli od svojih predaka.

Od detinstva braću Stojanovic prate borilačke veštine. Ovom posebnom vrstom nauke oni su se posvetili već osamdesetih godina. Vođeni željom da saznaju i nauče što više o borilačkim veštinama i metodama borbe, izučili su mnoge internacionalno poznate stilove, stekli veliko iskustvo i priznanja.

Posebnu ljubav i odušavljenje su imali prema evropskim tradicijama i metodama borbe, koje su već primili preko svoje porodice. Od svojih predaka preuzeli su borilački stil koji je danas poznat pod imenom NAUKA.

Braća Stojanović vole i ponose se svojim korenima. Sa velikim entuzijazmom oni uče svoje studente i dele sa njima njihovo iskustvo i na taj način pomažu njima da žive bezbednije.

Braća Stojanović ulažu mnogo truda i napora da budu dostojni svog prezimena. Za njih borilačka veština nije samo sredsvo za samoodbranu, već način života. Taj način života podrazumeva neprekidno učenje i razvijanje sopstevnih fizičkih i psihičkih sposobnosti, kao i uljudno ponašanje prema drugima.

Braća su posvetili svoje vreme izučivanju i daljem razvijanju njihovog porodičnog stila NAUKA, koga predaju profesionalcima i civilima po celom svetu.

Ocenite tekst:
Slični tekstovi:

© specijalne-jedinice.com | Sva prava zadržana | Pravila korišćenja