Vesti Iz sveta borilačkih veština i sportova

Demonstracije srpskih specijalaca na saboru u Rumi (VIDEO)


Naslovna fotografija

Objavljeno u rubrikama: Borilačke veštine Foto: specijalne-jedinice.com

Drugi deo programa na "Vidovdanskom saboru srbskih vitezova" bio je predviđen za demonstracije veština naših instruktora i specijalaca.

Prvi je izašao profesor i prekaljeni instruktor srpskih "Kobri" Dušan Jakovljević u uniformi digitalne ruralne šare "M-10", nacionalnog proizvođača "Jumko". Za potrebe demonstracije, profesor je koristio tanto noževe domaće proizvodnje i pištolj "Zastava M-57". Profesoru Jakovljeviću ubrzo se pridružio i instruktor Milan Vukelić "Vukela" na veoma upadljiv način.

Na snimku ispod možete pogledati kako je tekla izvedba iskusnih majstora:Potom je na tatami izašao dvojac PTJ. Specijalci Protivterorističke jedinice prikazali su obučenost visokog nivoa u poznavanju tehnika samoodbrane. Odlična koordinacija, brzina, spretnost i gipkost ovih momaka vidljiva je u izvođenju tehnika aikidoa i džudoa koje su prikazali:Pripadnici SAJ su nastupili odmah posle kolega iz PTJ. Šestorica momaka u crnim kombinezonima francuskog proizvođača "GK Pro" tehnike su izvodili bez greške:

Tekst je autorsko delo administratora sajta. Tekst je u celini zaštićen autorskim pravima. Kopiranje ili preuzimanje na drugi način, bez dozvole administracije, podložno je tužbi.

© specijalne-jedinice.com | Sva prava zadržana | Pravila korišćenja