Pravila korišćenja

(1) Sadržina sajta specijalne-jedinice.com sastoji se od autorskih dela urednika, ustupljenih autorskih dela, kao i materijala koji nije predmet intelektualne svojine, odnosno materijala nad kojim su se autori odrekli prava intelektualne svojine.

(2) Sadržina sajta dostupna je i prilagođena posetiocima svih uzrasta.

(3) Neovlašćeno preuzimanje sadržine podložno je tužbi.

(4) Preuzimanje pisane sadržine (tekstova) sa sajta specijalne-jedinice.com dozvoljeno je isključivo uz prethodnu saglasnost urednika i/ili označenog autora, uz obavezno navođenje izvora napomenom "izvor: sajt specijalne-jedinice.com", kao i ostavljanja povratnog linka ka sajtu specijalne-jedinice.com.

(5) Neovlašćeno preuzimanje pisane sadržine (tekstova) podložno je tužbi.

(6) Sve fotografije su postavljenje uz prethodno odobrenje autora ili saradnika, ili predstavljaju autorsko delo urednika, ili su preuzete sa sajtova koji to dozvoljavaju uz navođenje izvora, ili predstavljaju opšte dobro (autor se odrekao prava intelektualne svojine).

(7) Neovlašćeno preuzimanje fotografija podložno je tužbi.

(8) Svi video snimci se nalaze na oficijalnim "Youtube" kanalima njihovih autora i nije vršeno njihovo postavljanje na server sajta.

(9) Gledanje video snimaka je omogućeno postavljanjem odlazećih linkova ka oficijalnim "Youtube" kanalima autora.

(10) Korišćenjem bilo koje stranice sajta prihvatate pravila korišćenja.

(1) Sajt specijalne-jedinice.com nije predstavništvo nijedne organizacione jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova, niti Ministarstva odbrane Republike Srbije, niti bilo kog drugog organa državne uprave. U privatnoj je svojini fizičkog lica.

(2) Kontakt informacije istaknute na sajtu predstavljaju kontakt urednika sajta kao fizičkog lica.

(1) Sajt specijalne-jedinice.com sadrži i odlazeće linkove ka stranicama drugih sajtovima.

(2) Prilikom postavljanja odlazećih linkova posvećena je dužna pažnja utvrđivanju sadržine stranica do kojih vode odlazeći linkovi.

(3) Urednik sajta specijalne-jedinice.com ne snosi odgovornost za sadržinu drugih sajtova, osim za sadržinu stranica do kojih vode odlazeći linkovi.

(1) Urednik sajta specijalne-jedinice.com štiti privatnost posetilaca u najvećoj mogućoj meri.

(2) Osnovne podatke o ličnosti posetioci sajta ostavljaju isključivo dobrovoljno.

(3) Osnovne podatke o ličnosti potrebno je ostaviti prilikom poručivanja suvenira iz prodavnice sajta. Tako ustupljeni podaci koriste se isključivo za potrebe organizovanja dostavljanja porudžbina kupcima.

(4) Urednik sajta specijalne-jedinice.com se obavezuje da podatke o ličnosti posetilaca, a posebno imena, prezimena, adrese prebivališta i broja telefona, ne ustupa drugim licima, osim u slučaju postojanja osnova sumnje pripremanja krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti, kažnjivog pokušaja krivičnog dela, ili vršenja krivičnog dela, kao i u drugim slučajevima kada je ustupanje podataka o ličnosti dozvoljeno shodno pozitivnim zakonskim propisima Republike Srbije ili normama međunarodnog prava.

(5) Urednik sajta se obavezuje da pri svakoj korespondenciji sa posetiocima koji dobrovoljno ostave podatke o ličnosti u okviru odgovora dostavi i Pouku o zaštiti podataka o ličnosti.

© specijalne-jedinice.com | Sva prava zadržana | Pravila korišćenja