Namenska industrija Vesti iz oblasti naoružanja i opreme

Novi proizvođač taktičkih futrola
na tržištu Srbije


Naslovna fotografija

Objavljeno u rubrikama: Vesti Foto: Horned Viper

Nedavno je srpsko tržište specijalističke taktičke opreme postalo bogatije za još jedno ime. Kompanija „Horned Viper“ bavi se proizvodnjom taktičkih futrola za različite sisteme naoružanja i rezervnih okvira i ujedno je prvi proizvođač u Srbiji koji proizvode izrađuje od specifičnog materijala „kydex“[1].

Tim motivisanih stručnjaka odlučio je da spoji najkvalitetnije inostrane materijale, koji se za potrebe kompanije nabavljaju direktno iz SAD, i višegodišnja iskustva i veštine srpskih specijalista, kako bi kupcima u Srbiji, regionu, ali i Evropi, ponudili visokokvalitetne i na prvom mestu pouzdane taktičke futrole različitih namena za pištolje i rezervne okvire.

Svesni značaja futrola ove vrste, kao elemenata opreme operativca, stručnjaci kompanije „Horned Viper“ ulažu veliki trud i značajne resurse kako bi konstrukcije njihovih proizvoda zadovoljile nužne standarde bezbednosti nošenja i jednostavne upotrebe na veoma visokom nivou.


Neki od modela u ponudi proizvođača. Foto: Horned Viper

O ozbiljnosti ovog tima nedvosmisleno govori i činjenica da na svoje proizvode daju večnu garanciju[2]. Pored toga, kompanija se trudi da bude i konkuretna sa cenom svojih proizvoda, pa tako kupac treba da izdvoji u proseku 50 evra za kupovinu nekog od modela tutroli koje „Horned Viper“ trenutno nudi. Tražnja kupaca je udovoljena modelima za prikriveno unutrašnje i spoljašnje nošenje tipa „ExDATH“, odnosno holsteri za isključivo unutrašnje nošenje tipa „CCH“ i „ExDCCH“. Konstrukcija futrola dozvoljava da se zamenom nosača mogu upotrebljavati i za taktičku upotrebu.

Trenutno su u ponudi holsteri za modele poluautomatskih pištolja u kalibru 9 mm: „CZ-99“, „CZ-999“, „Glock-17“, „Glock-19“, Glock-22”, “Glock-23”, “Glock-31”, “Glock-32”, “CZ-75 SP-01 Shadow”.

Od futrola za rezervne okvire, kompanija kupcima nudi futrole za jedan okvir za unutrašnje prikriveno nošenje, futrole za dva okvira za spoljašnje prikriveno nošenje, odnosno taktičku futrolu za jedan okvir.

Takođe, na zahtev kupca može se izraditi i bilo koja od pomenutih namenskih futrola za bilo koji okvir ili pištolj, a modeli koji su trenutno u ponudi takođe se mogu modifikovati u skladu sa afinitetima kupca.

Zainteresovani mogu kontaktirati proizvođača u svakom trenutku slanjem mejla.

[1] Ploče „kydex“ predstavljaju izuzetno izdržljiv plastični materijal koji se dobija iz posebne termoplastične mešavine izuzetne mehaničke snage. O pouzdanosti ovog materijala govori i njegova široka primena u izradi savremene medicinske opreme, kao i u avio-industriji i modernom građevinarstvu.
[2] Ukoliko se, naravno, proizvodi upotrebljavaju na uobičajen način, u skladu sa njihovom namenom.

Tekst je autorsko delo administratora sajta. Tekst je u celini zaštićen autorskim pravima. Kopiranje ili preuzimanje na drugi način, bez dozvole administracije, podložno je tužbi.

© specijalne-jedinice.com | Sva prava zadržana | Pravila korišćenja