Specnaz Vesti iz Rusije

Triatlon pripadnika jedinica za specijalne namene 2015

Krajem juna meseca ove godine organizovan je tradicionalni turnir pripadnika elitnih jedinica „Triatlon specijalne namene 2015“, u okviru centra za obuku slavne ruske jedinice „Vitez“ (rus. „Витязь”) u Rusiji. Ove godine učestvovalo je 20 ekipa iz Rusije, Belorusije i Srbije, a organizator i ovogodišnjeg turnira bio je ruski heroj i raniji komandant “vitezova”, Sergej Lisjuk (rus. Сергей Лысюк) , koji je ujedno bio i domaćin pripadnicima Protivterorističke jedinice – PTJ iz Republike Srbije.

Detaljnije

Turnir pripadnika ruske elitne Uprave "A"

Uoči tridesetpetogodišnjice od događaja u palati Darul Amin, krajem 2014. godine u okviru vojnog poligona u Alabinu organizovan je tradicionalni turnir pripadnika elitne ruske Uprave „A“ FSB (Federalne službe bezbednosti), posvećen pripadnicima ove jedinice koji su položili živote tokom izvršavanja borbenih zadataka.

Detaljnije

Osmi turnir pripadnika ruskog specnaza u praktičnom streljaštvu

Aprila ove godine, u blizini sela Pesočnija (rus. Песочный), na strelištu streljačkog kluba „Nevski“ (rus. „Невский“) organizovan je tradicionalni, osmi po redu, turnir pripadnika jedinica za specijalne namene ruskog FSB u praktičnom streljaštvu.

Detaljnije

Turnir timova specnaza povodom četrdesetogodišnjice osnivanja slavnih "Alfi"

Sredinom prošlog meseca na teritoriji grada Moskve organizovano je međunarodno takmičenje u čast obeležavanja četrdeset godina od osnivanja slavnih ruskih „Alfi“, a današnje elitne Uprave A Centra za specijalne operacije FSB.

Detaljnije

Srpski specijalci na triatlonu jedinica za specijalne namene u Moskvi

Početkom ovog meseca održan je triatlon jedinica za specijalne namene u centru za obuku slavne ruske protivterorističke jedinice "Vitez" (rus. „Витязь”). Sedmi po redu, međunarodni triatlon posvećen je četrdesetoj godišnjici postojanja ruske "Alfa" grupe (današnja Uprava "A"), kao i devedesetogodišnjici osnivanja slavne sovjetske divizije "Dzeržinski".

Detaljnije
© specijalne-jedinice.com | Sva prava zadržana | Pravila korišćenja