Srbija Vesti iz Srbije

Novo mesto za ljubitelje streljaštva, streličarstva i borilačkih veština

U Beogradu će uskoro biti otvoren klub “Tiron”, u okviru kojeg će ljubitelji vatrenog i tetivnog oružja, ali i borilačkih veština, moći da u odličnim uslovima izučavaju sportsko gađanje, streličarstvo, zatim elemente samoodbrane i borilačke veštine.

Detaljnije

Održana Vojna parada u Novom Sadu

Dana 22. oktobra u Novom Sadu na Beogradskom keju održana je Vojna parada, a povodom 72. godišnjice oslobođenja Novog Sada u Drugom svetskom ratu. Najdinamičniji deo manifestacije, kojoj su prisustvovali najviši državni rukovodioci, crkveni velikodostojnici, strani vojni predstavnici i veći broj građana, predstavljala je taktičko-pokazna vežba na reci koju su izvele jedinice Rečne flotile, kao i pripadnici Specijalne brigade Kopnene Vojske i Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane Vojske Srbije.

Detaljnije

Održan dvadeseti „Shooting Rally“

Dana 15. oktobra na poligonu „Gradac“, koji se nalazi na teritoriji Gradske opštine Pantelej grada Niša, održano je tradicionalno takmičenje „Shooting Rally“, u organizaciji „Safari kluba“.

Detaljnije

Proslavljen Dan MUP, slava i Dan policije

Dana 20. juna u okviru nastavnog centra policije „Makiš“ proslavljeni su Dan Ministarstva unutrašnjih poslova, kao i Dan i slava policije.

Detaljnije

Druženje srpskih policajaca i građana Uba i Valjeva

Dana 26. septembra 2015. godine rukovodstvo Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije organizovalo je druženje pripadnika srpske policije i građana Uba i Valjeva, a u okviru projekta „Policajac u zajednici“.

Detaljnije

Ekipa Protivterorističke jedinice-PTJ prva u takmičenju u dalekometnom streljaštvu u Miokovcima

Povodom Dana veterana nekadašnje 63. padobranske brigade organizovano je revijalno takmičenje u dalekomentnom streljaštvu, u realizaciji Udruženja veterana 63. padobranske brigade, kao i novoformiranog streljačkog kluba “Veterani 63. padobranske brigade”. Takmičenje je organizovano dana 27. juna, a na strelištu kompanije “Sloboda” iz Čačka.

Detaljnije
© specijalne-jedinice.com | Sva prava zadržana | Pravila korišćenja