SADRŽINA

[1] Sadržina sajta specijalne-jedinice.com sastoji se od autorskih dela urednika, ustupljenih autorskih dela, kao i materijala koji nisu predmet intelektualne svojine, odnosno materijala nad kojim su se autori odrekli prava intelektualne svojine. Pod autorskim delima podrazumevaju se autorski tekstovi, fotografije i video snimci, kao i vizuelne obrade fotografija i video snimaka.

[2] Sadržina sajta dostupna je i prilagođena posetiocima svih uzrasta.

[3] Neovlašćeno preuzimanje sadržine podložno je tužbi.

[4] Preuzimanje sadržine (tekstova, autorskih fotografija i montiranih video snimaka) sa sajta specijalne-jedinice.com dozvoljeno je isključivo uz prethodnu saglasnost urednika i/ili označenog autora, uz obavezno navođenje izvora napomenom izvor: sajt specijalne-jedinice.com, kao i ostavljanja povratnog linka ka sajtu specijalne-jedinice.com.

[5] Sve objavljene fotografije su autorsko delo urednika, ili su postavljenje uz prethodno odobrenje autora, ili su preuzete sa sajtova koji to dozvoljavaju uz navođenje izvora, ili predstavljaju opšte dobro.

[6] Svi video snimci se nalaze na aktivnim Youtube kanalima i nije vršeno njihovo postavljanje na server sajta.

[7] Sajt specijalne-jedinice.com koristi modifikovani Čikago stil (eng. Chicago Style) bibliografskog navođenja.REPREZENTATIVNOST

[1] Sajt specijalne-jedinice.com nije predstavništvo nijedne organizacione jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova, niti Ministarstva odbrane Republike Srbije, niti bilo kog drugog organa državne uprave.

[2] Sajt specijalne-jedinice.com je u privatnoj svojini fizičkog lica.ZAŠTITA PRIVATNOSTI

[1] Urednik sajta specijalne-jedinice.com posvećuje dužnu pažnju zaštiti privatnosti posetilaca sajta.

[2] Podatke o ličnosti posetioci sajta ostavljaju dobrovoljno.

[3] Podatke o ličnosti jedino je neophodno ustupiti prilikom poručivanja suvenira iz online prodavnice sajta. Tako ustupljeni podaci koriste se isključivo za potrebe organizovanja dostavljanja porudžbina kupcima i u tom smislu su neophodni.

[4] Urednik sajta specijalne-jedinice.com se obavezuje da podatke o ličnosti posetilaca, a posebno ime, prezime, adresu prebivališta i broj telefona, ne ustupa drugim licima, osim u slučaju postojanja osnova sumnje pripremanja krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti, kažnjivog pokušaja krivičnog dela, ili vršenja krivičnog dela, kao i u drugim slučajevima kada je ustupanje podataka o ličnosti dozvoljeno shodno pozitivnim zakonskim propisima Republike Srbije ili opšteprihvaćenim pravilima međunarodnog prava.

[5] Urednik sajta se obavezuje da pri svakoj korespondenciji sa posetiocima koji dobrovoljno ostave podatke o ličnosti u okviru odgovora dostavi i Pouku o zaštiti podataka o ličnosti.[1] Sajt specijalne-jedinice.com sadrži i odlazeće linkove ka stranicama drugih sajtovima.

[2] Prilikom postavljanja odlazećih linkova posvećuje se dužna pažnja utvrđivanju sadržine stranica do kojih vode odlazeći linkovi.

[3] Urednik sajta specijalne-jedinice.com ne snosi odgovornost za sadržinu drugih sajtova.Posećivanjem bilo koje stranice sajta prihvatate pravila korišćenja.